humor ala bbm group

4 Jan

Urang tiasa nyandak pelajaran ti para penghuni alam goib kang go kahirupan urang didunya, nyaeta :
1.Tuyul, najan leutik keneh geus bisa jeung pinter ngala duit sorangan, ciri kamandirian sajati.
2. Pocong, ti baheula bajuna angger tara gonta ganti, ciri kasederhanaan anu hakiki.
3. Nyi Roro Kidul sanajan ayana di laut tapi tara mamake bikini. Sopan we bajuna teh. ciri ngajaga etika anu sajati.
4. Jalangkung, pulang tak diantar datang tak dijemput, tara ngahesekeun jeung nyusah keun batur.
5.Kuntilanak,keur susah jeung senang ge angger we seuri jeung seuri, ciri manehna selalu optimis

ulpina bogor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: