embe bodas jeung embe hideung

4 Jan

Satu lagi humor dari bbm group
Hiji waktu atang papanggih jeung bapa2 nu keur ngangon Mbe
atang: “Pa punten bade naros”
bapa: “mangga”
atang: “mbe2 bapa meni lalintuh dibere parab naon?”
bapa: “nu mana, nu hideung atawa nu bodas?”
atang: “nu hideung”
bapa: “oh, mun nu hideung daharna jukut baseuh”
atang: “mun nu bodas?”
bapa: “nu bodas oge sami”
atang: “mbe2 ieu kuat jalan sabaraha kilo?”
bapa: “nu mana, nu hideung atawa nu bodas?”
atang: “nu hideung”
si bapa: “oh, mun nu hideung mah , aya kana 5 kilo sadinten”
atang: “upami nu bodas?”
bapa: “nu bodas oge sami”
atang : (rada keuheul) “mbe2 ieu upami di ical sabaraha hargana?”
bapa: “nu mana, nu hideung atawa nu bodas?”
atang: “(bari keuheul) nu hideung”
bapa: “oh, mun nu hideung rada awis, aya kana 500rebu.”
atang: “mun nu bodas?”
bapa: “nu bodas oge sami.”
atang: ” TERAS UPAMI SAMI KUNAON DIBEDA2KEUN?”
bapa: “oh, kieu cep, upami nu hideung mah, eta gaduh bapa”
atang: “oh kitu, upami nu bodas kumaha?”
bapa: “nu bodas oge sami”
atang: “Kooopppplloookk

ulpina bogor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: